Bioscoop op maat

Korner Producties verzorgt hoogwaardige filmvertoningen, geheel op maat, met een échte bioscoop ervaring en -kwaliteit. Wij leveren alle audiovisuele apparatuur om uw publiek volledig op te laten gaan in de film of videoproductie die u wilt tonen.

Bedrijfsevenementen

Organiseert u een evenement, opening of personeelsfeest. Korner Producties ontzorgt u graag op het gebied van de technische productie gedurende uw evenement. Met hoogwaardige materialen en onze experts in de audiovisuele techniek ondersteunen wij uw evenement.

Beurzen & openbare communicatie

Tijdens een beurs is het van belang dat uw slideshow, bedrijfsvideo en/of presentatie optimaal functioneert, zodat u zich volledig kan richten op uw nieuwe en/of bestaande klanten. Graag ontwerpen en integreren wij de audiovisuele techniek in uw stand. Van een enkel scherm tot multi screen oplossingen, audio, verlichting en de besturing hiervan. 

Theater- & muziekevenementen

Bij de organisatie van een theater- of muziekevenement komt veel kijken. Terwijl u druk bezig bent met de inhoudelijke kant van uw evenement, ontzorgen wij u graag op technisch gebied. Dit doen wij met hoogwaardige materialen en onze experts in de audiovisuele techniek. Desgewenst kunnen wij ook functioneren als uw technisch producent waar in wij de combinerende factor zijn binnen uw organisatie. 

Vaste installatie

Audiovisuele toepassingen zijn een dagelijks begrip geworden binnen onze samenleving. Of u nu een winkel, bedrijfspand of willekeurig ander pand binnen loopt, overal en altijd komt u in aanraking met audiovisuele middelen. Een welkomstdisplay in de centrale hal als u komt binnenlopen die u vertelt waar u heen moet, een presentatie of projectiescherm in de vergader ruimte of een fantastisch klinkend stuk muziek op uw terras of in elke andere willekeurige ruimte in uw pand. Dit alles vakkundig geïnstalleerd met een simpele bediening. Graag maken wij een maatwerk oplossing voor u.