Een greep uit onze projecten

Korner AV heeft in de loop der jaren diverse partijen mogen voorzien van onze kennis en kunde. Daarom geven wij u dan ook graag een kijkje in onze “projecten-database”.

Kings of War

Korner AV mocht in de maanden februari en maart de complete techniek faciliteren voor de scholen voorstellingen van Kings of War. Dit was een interactieve voorstelling voor kinderen speciaal geschreven voor de groepen 7,8 van het basis onderwijs en klas 1&2 van het voortgezet onderwijs.

Opdrachtgever: Gemeente Gorinchem

Imagination

In opdracht van en in samenwerking met Good Vibe Producties BV. Mochten wij de audio techniek leveren voor “Imagination”. De beelden spreken voor zich. Een mooi project met koor, orkest en band.

Opdrachtgever: Good Vibe Producties BV
Fotografie: Rein van der Zee

Proxsys cup

Korner AV leverde aan de Proxsys cup een custom made doeken ophangsysteem waar aan opmaat gemaakte doeken worden bevestigd. Daarnaast mochten wij ook tijdens de finale avond de “WOW-factor” toevoegen doormiddel van de special FX.

Opdrachtgever:Proxsys cup
Fotografie:Diversen

OPUS 10

In opdracht van en in samenwerking met Lumiteus mochten wij afgelopen november de technische productie verzorgen tijdens de tour van het projectkoor OPUS 10. Gedurende deze korte tour hebben wij meerdere verplaatsingen mogen maken. Als afsluiter stonden wij op zondag avond in het Concertgebouw Amsterdam.

Opdrachtgever: Lumiteus

IFFG diverse projecten

Door het jaar heen leveren wij verschillende malen de technische productie voor het Internationaal Film festival Gorinchem. Hieronder vallen onder andere het festival, pop-up film vertoningen, Locatie specials en activatie campagnes. De beelden spreken voor zich.

Opdrachtgever: Internationaal Film Festival Gorinchem
Periode: 2017 – heden
Fotografie: Ferry Verheij

Het Geheim van de Meester

Afgelopen oktober opende de expositie “Het geheim van de Meester”. De opening vond plaats in de goed gevulde “Grote kerk” van Gorinchem. Gedurende de opening was er een zeer mooie presentatie van restaurator Michel van de Laar te zien, waarin een korte inkijk werd gegeven in zijn werkzaamheden gedurende het proces. Tijdens de opening waren wij verantwoordelijk voor de gehele technische productie.

Opdrachtgever: Gorcums Museum

Fortwachterij Vuren

In opdracht van de Fortwachterij mochten wij een nieuw presentatie display leveren voor de cursus ruimte. Door middel van een inprikpunt op de muur hoeven er geen kabels meer achter het scherm ingestoken te worden.

Opdrachtgever: Fortwachterij Vuren

De Grote Pinguïn en Bananen Show

Sinds de opstart van de productie in de zomer van 2017 zijn wij al betrokken bij de voorstellingen van de “Grote Pinguïn en Bananen Show”. De Voorstelling die sinds dien op tour is door Nederland als zowel onze buurlanden, is een kindervoorstelling waar door middel van live muziek en projectie het verhaal wordt vertelt over de 4 pinguïns van Catona.

Opdrachtgever: Ardemus Quartet
Periode: september 2017 t/m heden

Nationaal Jeugd orkest Muziekzomer 2019

Al enkele jaren mogen wij, in opdracht van en in samenwerking met Lumiteus, de licht en video techniek verzorgen voor enkele projecten van de NJO Muziekzomer Gelderland. Zo mochten wij dit jaar de Opera Blauwbaard voorzien van licht en video techniek. Hiervoor hebben wij een kaderloos 21:9 projectie scherm gebruikt, hier was wel de eis dat het scherm groter of kleiner zou worden afhankelijk van de ruimte waar de productie plaatsvond. Een mooie uitdaging op bijzondere locaties. Zo stonden wij bijvoorbeeld in de Beachfabriek in Nijmegen waar, zoals de naam al doet vermoeden, een hoop zand aanwezig was.

Locatie: Beachfabriek – Nijmegen
Periode: Augustus 2019

Hippie festival

Ieder jaar mogen wij de complete technische productie voor het Hippie festival verzorgen. Binnen de technische productie verzorgen wij ook de volledige vergunning aanvraag voor het festival.

Opdrachtgever: Stichting METEC
Periode: 2015 – heden